Top 5 best verkochte plissegordijnen

We maken elke dag keuzes, ook bij het aanschaffen van plissegordijnen moet er een keuze gemaakt worden uit veel verschillende soorten en stijlen.  Om je hiermee een beetje op weg te helpen hebben we een top 5 lijst uiteengezet van plisségordijnen. Rekening houdend met alle best-verkochte plissegordijnen en de meest gekozen binnen zijn soort, om je zo op weg te helpen met het realiseren van je droominterieur. 

1. Plisse dubbel / honingraat verduisterend Grijs

Plissegordijn op maat 2

https://www.plissegordijnenexpert.nl/plisse-dubbel-honingraat-verduisterend-grijs/706

Het best verkochte verduisterende plissé gordijn in zijn klasse.  

Deze dubbele plissés verduisterend Grijs zorgen niet alleen voor veel privacy. Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis. Met de keuze voor het ophangsysteem bepaal je zelf hoeveel licht je binnenlaat. De dubbele plissés worden geleverd met een apart bevestigingssysteem. Hierdoor kun je ze op een eenvoudige manier ophangen. 

2. Dakraam plissegordijnen

dakraam plisses
https://www.plissegordijnenexpert.nl/dakraam-plissegordijnen

Dakraam plisségordijnen van het merk Verano. Kwaliteit, mooi & fantastisch product met een klant score van 9.2 (gemiddeld). Deze plisses kunnen op elke hoogte in het raam worden gezet en zorgen voor een uitstekende regeling van de lichtinval en/of bescherming tegen inkijk. 

Deze dakraam plisségordijnen zijn geschikt voor alle Velux, Fakro, Roto ramen. 

Het lijkt op eerste ogenblik lastig om een dakraam te voorzien van zonwering, echter zijn deze Verano dakraam plissegordijnen erg makkelijk te monteren en hoeft de montage niet langer te duren dan 10 minuten. 

3. Plisse honingraad verduisterend u-profiel zijgeleiding 


https://www.plissegordijnenexpert.nl/Plisse-honingraad-verduisterend-met-zijgeleiding

Verduisterende Plisségordijnen met zijgeleiding zijn perfect voor in de slaapkamer.

Door de zijgeleiding komt er nul zon/dag-licht meer naar binnen, waardoor je kan slapen in een totaal donkere kamer. Wat de nachtrust aanzienlijk bevordert.

Let wel op dat deze plissegordijnen op maat gemaakt moeten worden, zorg er dus voor dat je het beoogde raam op de juiste manier afmeet. Klik hier voor meetinstructies.  

4. Smartfit klik-en-klaar plissegordijn

smartfit zonder boren plisses

https://www.plissegordijnenexpert.nl/klik-klaar-smartfit-plissegordijnen

Een smartfit plissegordijn is de optie voor mensen met weinig ervaring in installatie of voor mensen die simpelweg niet teveel willen nadenken over het installeren. 

Het systeem is speciaal voor kozijnen ontwikkeld. Door eerst wat opzetstukjes op het kozijn te klikken kan vervolgens eenvoudig het smartfit-plissé worden opgezet. Eenvoudig maar vooral ook een mooi stijlvol product. Boren is absoluut niet nodig.  

5. Dag en nacht plissegordijnen

dag en nacht plissegordijnen

https://www.plissegordijnenexpert.nl/dag-en-nacht-plissegordijnen

Het dag en nacht plisségordijn is de perfecte oplossing voor iedereen die een combinatie wil tussen totale zonwering en lichte zonwering. Met het dag en nacht plissegordijn is de keuze aan jou hoeveel zonlicht je doorlaat.

De Dag & Nacht uitvoering is een populaire twee-in-één oplossing. Het plisségordijn bestaat uit twee delen: de bovenzijde is een verduisterende plissé en de onderzijde is een transparante plissé. Hierdoor kan je dit gordijn zowel overdag als ’s avonds optimaal gebruiken. Overdag voldoende daglicht en in de avond kan je het verduisterende gedeelte gebruiken om de kamer te verduisteren.

Overigens geeft het contrast in kleuren een strakke en moderne look.