Voordelen Honingraat Plissegordijnen

voordelen dubbel honingraat plissegordijnen 

Honingraat plisse voordelen
Voordeel 1: Warmte verlies en behoud


Wist je dat tot 50% van alle energie (warmte of kou) in een huis gaat verloren via de ramen? Honingraat plissegorijnen zijn ontworpen om dit tegen te gaan. De dubbele plooi is zeer effectief in het binnen houde van warmte in de winter en koude lucht in de zommer. Het speciale design ziet er tevens fantastish uit en geeft de kamer een unieke uistraling.


Voordeel 2: Minimaliseer buiten geluiden


Buitengeluiden komen hoofdzakelijk vai de ramen het huis binnen. Minimaliseer het buitengeluid en verbeter de akoestiek binnen met de Honingraat dubbel plooi. De dubbele plooi houd meer geluid tegen dan de enkele plooi.

Voordeel 3: Privacy met een uitzicht


De Top-Down en Dag-en-Nacht plisses bieden extra mogelijkheden om het lichtinval en privacy op maat bij te stellen. Open het plisse vanaf boven, vanaf onderen, beide kanten en vind de perfecte balans voor het lichtinval en gewenste privacy. 

Voordeel 4: UV-Bescherming


Bescherm uw meubelen, houten floor en kunst (schilderijen) van de schadelijk UV stralen. Verkom vervaging met minimaal 75%.

uv straling plisses


Voordeel 5: Stijlvol wonen & genieten


Geniet maximaal van uw huiskamer. Match het plissegordijn met uw huisstijl, kleuren en persoonlijk visie. Wij maken het raamdecoratie product 100% op maat naar wens. Bepaal het type plooi, kleuren, type plisse en diverse opties.
 

Voordeel 6: Kwaliteit & betrouwbaar

 

  • Wij verkopen uitsluitend producten van het a-merk Verano
  • Op maat gemaakt in Nederlandse fabriek
  • Met meer dan 250.000 klanten in België, Nederland en Luxemburg
  • Producten worden standaard geleverd met 2 jaar garantie
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.2 gemiddeld
  • Achteraf betalen is mogelijk