Voorwaarden meetservice

Afspraak wijzigen 

Mocht u verhinderd zijn, dan kunnen bestaande afspraken kosteloos wijzigen. Let op: Wij vragen u dit zsm te doen.

Vrijmaken ruimte (voorbereiding)

Om vertragingen & gevaren te voorkomen vragen wij u om de ruimte waarin de zonweringsproducten ingemeten dienen te worden vrij te maken van obstakels zodat de adviseur voldoende ruimte heeft om te werken.  Vrij van obstakels zoals planten, meubels etc.


Meten van maten door de inmeetservice


Wij zijn enkel verantwoordelijk voor het inmeten van de juiste maten in combinatie met de gewenste (door u gekozen) product(en). Let op: voor veiligheidsredenen trekken wij altijd 0.5 cm (5 mm) af van de breedte. Daarnaast worden de producten altijd geheel op maat gemaakt en kan bij productie de lengte 1 tot 3 mm afwijken door de manier van snijden/produceren. U bent zelf verantwoordelijk voor de keuze van de gewenste kleur, montage, opties etc.

Offerte accoderen 

U ontvangt na het inmeten een offerte met de opgemeten maten voor de door u aangegeven (gewenste) producten. Let op: controleer de offerte geheel op juistheid. U bent zelf verantwoordelijk voor controle van het aantal producten, type stof, stof kleur, opties etc. Eventuele fouten kunnen niet worden vergoed.

Garantie 

Op de inmeetwerkzaamheden geven wij 100% garantie met in acht neming van de onderstaande verschillen. De maten kunnen altijd afwijken door de volgende redenen:

Let op: voor veiligheidsredenen trekken wij altijd 0.5 cm (5 mm) af van de breedte maat. Daarnaast worden de producten altijd geheel op maat gemaakt en kan bij productie de lengte 1 tot 3 mm afwijken.

 

Meldingsperiode

 

Mochten er afwijkingen zijn (product te klein of te groot) meld dit dan binnen 7 dagen na de levering van de raamdecoratie. Wacht dus niet te lang met de montage.

Online hulp  
Hoe kunnen wij u helpen?
 
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Of maak gebruik van het contactformulier.
 

  Offerte Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 

  Inmeetafspraak Vrijblijvende inmeetafspraak bij u thuis.
 

  Klantenservice Snel antwoord op al uw vragen: Hoe moet ik inmeten, levertijd, verschil verduisterend/transparant
 

  Chat Chat met ons, bereikbaar van 09:00 tot 17:00
 

  Contact Alle contact mogelijkheden op een rij. Gratis inmeetafspraak / Bel me terug / Zelf bellen / E-mailen